Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi ihracat çin vodafone merkez bankası Afrin Akşener Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

CHP’li Sarıbal ve Şeker KHK’liler İçin Açlık Grevinde

OHAL Kanun Hükmünde Kararnameleri görevden alınan ve 63 gündür açlık grevinde olan Akademisyen Nuriye Gülmen ile Öğretmen Semih Özakça’nın durumlarına dikkat çekmek için CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker açlık grevine başladı.

CHP’li Sarıbal ve Şeker, OHAL KHK’leri ile görevlerinden uzaklaştırılan ve 63 gündür açlık grevi yapan Akademisyen Nuriye Gülmen ve Öğretmen Semih Özakça’nın durumlarına dikkat çekmek için Meclis kulisinde açlık grevine başladı. CHP’li Sarıbal ve Şeker açlık grevine başlama kararını Gülmen ve Özakça’yı ziyaret ettikten sonra aldı. CHP’li vekiller açlık grevlerine yarın sabahtan itibaren Meclis kulisinde devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.