Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş akbank Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

CHP’li Topal Bahçekapılı’ya Şal Hediye Etti

 CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya Samandağ’dan gelen ipek bir şal hediye etti.

TBMM Genel Kurulu Meclis Başkanvekili Bahçekapılı başkanlığında toplandı. Hatay’ın ekonomik ve sosyal sorunları hakkında gündem dışı söz alan CHP’li Topal, konuşmasına başlamadan önce Bahçekapılı’ya Samandağ’dan gelen bir ipek şal hediye etti. Kavaslardan şalı Bahçekapılı’ya vermesini isteyen Topal, MHP sıralarından gelen “Hediye etmek sana yakışır” şeklindeki sözler üzerine, Başkanlık kürsüsüne giderek ipek şalı Bahçekapılı’ya takdim etti. Şalı teslim alan Bahçekapılı da kendisine yapılan jeste teşekkür etti.

BEŞAR ESAT İLE GÖRÜŞELİM”
CHP’li Topal, Hatay’ın sorunları hakkında ise, “Suriye’de savaşı nasıl bitireceğiz? Barışı nasıl sağlayacağız? Çok basit, diyorum ki bütün partiler arasında bir komisyon kuralım ve mevcut Devlet Başkanı Beşar Esat ile bu konuyu görüşelim ve bir an önce işsizliği de bitirecek Yayladağı Sınır Kapısı’nı mutlaka açmamız gerekiyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.