Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak terör Hadise bugünün gündemi elazığ palandöken Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin mısır

CHP‘li Tüm: Her Türlü Çağ Dışı Gerici Anlayışlarla Mücadelemiz Sonsuza Kadar Devam Edecektir

Atatürk’ün Ölümünün 78. yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP Balıkesir Milletvekili ve PM Üyesi Mehmet Tüm, “her türlü çağ dışı gerici anlayışlarla mücadelemiz sonsuza kadar devam edecektir,”  dedi. Tüm yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi.
 
“Büyük Atatürk ; Ülkemizin geldiği yerde koyduğun ilke ve devrimlere ne kadar çok ihtiyacımızın olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır.
Bizlere göstermiş olduğun  en hakiki mürşidin bilim olduğu gerçeğini hiçbir zaman unutmadan  her türlü çağ dışı gerici anlayışlarla mücadelemiz sonsuza kadar devam edecektir.
Kurmuş olduğun laik cumhuriyetten ve göstermiş olduğun çağdaş uygarlık hedefinden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. “Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler, Dervişler, Müritler, Meczuplar Memleketi Olamaz. en doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.” Anlayışınıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Bundan hiç kimsenin asla şüphesi olmasın.
Bu anlayışla , Aramızdan ayrılışının, 78 yılında seni biz kez daha saygı ve özlemle anıyoruz.” Dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.