Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan

CHP’li Vekil Meclis Kürsüsüne Şeker Pancarıyla Geldi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Meclis Genel Kurulu’nda kürsüye üzerinde “NBŞ’ye hayır” yazan baret ile geldi. Kürsüden şeker pancarını gösteren Köksal, “Görüyorum ki AKP grubuna okulda yeteri kadar bu bitkinin faydaları anlatılmamış” dedi.

Genel Kurul, Başkanvekili Yaşar Tüzün başkanlığında saat 14.00’te açıldı. Partisinin “şeker fabrikalarının özelleştirilmesi” konusunda verdiği grup önerisi üzerinde konuşan Köksal, kürsüye üzerinde  “NBŞ’ye hayır” yazan baret ile çıktı. Elindeki şeker pancarını da gösteren Köksal, şöyle dedi:

“Bu görmüş olduğunuz bitki şeker pancarı. Görüyorum ki AKP grubuna okulda yeteri kadar bu bitkinin faydaları anlatılmamış. Önce bu bitkinin faydalarını anlatacağım size. Bu bitki çayımızın şekeri, ağzımızın tadı. Havaya oksijen verir. Yılda yaklaşık 250 bin aile ekmek yer bu bitki sayesinde. Şimdi siz şeker fabrikalarını satarak, onların kapısına kilit vurarak ülke topraklarından bu bitkiyi silmeye, yok etmeye çalışıyorsunuz. NBŞ denen zehir kanser, kısırlık, obezite gibi bir çok hastalıklara yol açıyor. Ama siz Türkiye’de bu zehri bize yedirmek istiyorsunuz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.