Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer

CHP’li Yalım: “Bu Yemek Halkın Unutulduğunun Göstergesidir”

Cumhurbaşkanlığı Sarayında, Irak Başbakanı için düzenlenen yemeğe ilişkin açıklama yapan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, “Bu yemek halkın unutulduğunun en sağlam göstergesidir. AK Parti artık bu ülkeyi yönetebilecek mental düzeyde değil” dedi.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, "Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi ve beraberindekiler adına Cumhurbaşkanlığı Sarayında, düzenlenen yemek, esnaf ve işletmeciler tarafından çok tepki çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bulunduğu kalabalık ortamda katılımcıların maskesiz şekilde bulunması, pandemi kurallarını akıllara getirdi." dedi. 

Arapça canlı müzik eşliğinde verilen ziyafete ilişkin CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı bir açıklama yaparak tepki gösterdi.

“VATANDAŞI AYAKTA DURMAK İÇİN MÜCADELE EDERKEN, YÖNETİCİSİ ZEVK SÜRÜYOR” 

Düzenlenen yemeğin, vatandaşın unutulduğuna dair bir kanıt olduğunu belirterek, erken seçimi işaret eden Yalım, “Ülkemiz esnafı, işletmecisi, vatandaşı içerisinde bulunduğu şu zor günlerde ayakta durmak için mücadele ederken, yöneticileri zevk sürüyor. Arapça canlı müziklerle pandemi kuralları tamamen unutulmuş şekilde, şatafat ve gösterişle nispet yapar gibi yaşıyor. Bugün yurttaşına kuru ekmeği layık görüp, kendisini onun vergileri sayesinde çeşit çeşit yemeklerle besleyen hükümet, sona doğru en hızlı şekilde koşarak ilerliyor. Bu yemek halkın unutulduğunun en sağlam göstergesidir. AK Parti artık bu ülkeyi yönetebilecek mental düzeyde değil. Kendi çıkar ve zevklerine o kadar odaklandılar ki vatandaşa bile keyif çayı ikram eder hale geldiler. Yönetimde geçirdikleri her gün ülkemiz adına bir eksidir. En yakın zamanda erken seçimle, ülkemizi daha güzel yarınlara kavuşturmalıyız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.