Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri Kuşadası Belediyesi konser türk telekom çukurova belediyesi çukurova belediye başkanı soner çetin ANTALYA atatürk

Çiçek: "Özgür Özel HDP Seçimde Yüzde 10'u Aşınca Sevinçten Havaya Zıpladı!"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı, Memleket Partisi Kurucusu Mustafa Kemal Çiçek, 2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerini parti genel merkezinde birlikte izledikleri CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in HDP yüzde 10'u geçtiği sırada sevinçle havaya zıpladığını bildirdi.

Mustafa Kemal Çiçek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çiçek 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, CHP Genel Merkezi'nin 9'uncu idare katında partililerle birlikte televizyondan takip ettiklerini belirtirken şunları anlattı:

"Seçim akşamı partideyim ben, 9. katta. İşte Aykut beyin odasında. Aykut bey o sıralarda CHP'nin ekonomik konulardan, sivil konulardan sorumlu genel başkan yardımcısı Aykut Bey, o dönemde de Grup Başkanvekili Olan Özgür Özel ve birkaç partili daha vardı. Karşıda televizyon var, seçim sonuçları çıkmaya başlıyor. Muharrem İnce yüzde 30 bandını aşmış olduğu zaman suratlar düşmüş vaziyette. Özgür Özel tamamen koltuğa yapışmış, sert bir ifadeyle televizyona kilitlenmiş durumda. HDP yüzde 10'u geçtiği zaman milli piyangodan büyük ikramiye çıkmış gibi Özgür Özel havaya zıpladı. Bu benim gözümün önünde cereyan etti. O akşam itibarıyla zaten trol saldırıları, lekeleme, kötüleme, 'neredeydi', 'nerede değildi' demek suretiyle... Çünkü şu görülüyordu artık. Rahmetli Ecevit'ten sonra yüzde 30'a çıkmış. Artık partiye yürüyeceğini görüyorlar. Ne yapmanız lazım? Sizin Muharrem İnce'yi etkisizleştirmeniz lazım. Ki benim kanaatime göre, bu daha önce hazırlanmış, lojistiği sağlanmış yapılar tarafından bir anda saldırılar başlatılıyor."

-İSTANBUL'DA ÇALIŞTIKLARI PARTİYE 3 MİLYONLUK ANKARA'DA DAVA AÇMIŞLAR

Mustafa Kemal Çiçek, belediye başkanlığı seçim sürecinde İstanbul'da Necati Özkan'ın CHP Genel Merkezi'ne 3 milyon TL'lik alacak davası açtığını, bunu kendisinin hukuki ve siyasi mücadelesi sonucu engellediğini, Necati Özkan'ın bu süreç içinde İstanbul'da Ekrem İmamoğlu için çalıştığını, Necati Özkan'ın daha sonra CHP'li Hatay Belediyesi'nden 6 milyon TL'lik "sosyal medya ihalesi" aldığını da anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.