Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Özhaseki Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki oyunu Sofuoğlu İlkokulu 1031 No’lu sandıkta kullandı. 

Oy kullanmaya eşi ile birlikte gelen Mehmet Özhaseki oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada; "Bugün Ülkemiz için güzel bir gün olacak inşallah. Önemli bir gün diye düşünüyorum. yaklaşık 3 aydır bütün aday olan arkatadaşlarımız kampanyalarını sürdürdüler. çok şükür kaza, bela olmadan bir olgunluk içerisinde kampanya dönemi atlattık. Keşke bazı üzüldüğümüz şeyler olmasaydı diyoruz. Yinede Ülkemizin herhangi bir yerinde bir çatışma olmaması, kan akmaması, bir kimsenin bile burnunun kanamaması en önemli bir olgunluk olarak görüyorum. Demokratik bir olgunluk olarak görüyorum. İnşallah ülkemizde bundan sonrada sonuna kadar bu olgunluk içerisinde seçim yapılır. Tabi şimdiye kadan herkes söyleyeceklerini söyledi. Aday arkadaşlar projelerini açıkladılar veya kendilerine has bir kampanya yürüttüler. Bundan sonra ortaya çıkacak sonuca herkesin saygılı davranması gerekir. Takdir milletin, millet ne derse o olur. Ona uygun şekilde inşallah bundan sonra davranıp faaliyetlerimizi yürütürüz diye temennide bulunuyorum. Ankaramız içinde, ülkemiz içinde hayırlısı olsun diye dua ediyorum temennide bulunuyorum."  dedi.  

Anahtar Kelimeler:
SeçimMehmet Özhaseki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.