Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları hatay

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 7 Şehit Mehmetimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı harekatı kapsamında 484 teröristin öldürüldüğünü belirterek “Şu anda bizim de Özgür Suriye Ordusundan ve Mehmetlerimizden toplamda 20 şehidimiz var. 7’si Mehmetimiz diğerleri de ÖSO’dan” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Amasya 6. Olağan İl Kongresi’nde konuşma yaptı. Konuşmasında Zeytin Dalı harekatına değinen Erdoğan, “484 terörist ila cehenneme zümera. Şu anda bizim de Özgür Suriye Ordusundan ve Mehmetlerimizden toplamda 20 şehidimiz var. 7’si Mehmetimiz, diğerleri de ÖSO’dan” şeklinde konuştu.

Erdoğan, Afrin operasyonuna karşı ‘savaşa hayır’ bildirilerinin yayımlandığını belirterek, “Bir takım sözde meslek kuruluşları ve maalesef bu ülkenin ana muhalefet partisinin kimi milletvekilleri de aynı koroya ortak oluyorlar. Terör örgütünün güdümündeki partinin mensupları, her zamanki gibi zaten bu ihanetin en önündeler. Peki, bu zatlar, terör örgütü Suriye’de on binlerce insanı, sırf kendilerine tabi olmuyor diye öldürürken, milyonlarca insanları evinden, yurdundan ederken neredeydiler?” dedi.

“BUNLAR AYDIN FİLAN DEĞİL, MANKURT SÜRÜSÜ”

Türk Tabipler Birliğinin savaşa ‘hayır’ demesine dikkat çeken Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

“Ne tabibi ya? Senin her yerin tabip olsa ne yazar? Senin her yerin profesör olsa ne yazar? Yüzbinlerce Arap, Kürt, Türkmen kardeşimiz terör örgütlerinin zulmünden kaçıp ülkemize sığındıklarında bunların en küçük bir üzüntü beyanı, yardım çağrısı yaptıklarını duyan var mı? Bunların Suriye’de ve Irak’ta asırlardır oturdukları evleri, köyleri, şehirleri terör örgütü tarafından yağmalanan yakıp yıkılan, gasp edilen insanlar için kıllarını kıpırdattıklarını gören var mı? İnanın bunlar aydın filan değil, bunlar mankurt sürüsüdür. Bunlar zihinlerini ve imkanlarını, tüm ideolojilerini karşıtlığı üzerine oturttukları ve bunu da adeta varlık sebepleri gibi gösterdikleri emperyalizmin emrine vermiş uşaklardır.

“SAVAŞA 'HAYIR' DİYEREK ASLINDA ZULME 'EVET' DİYORLAR”

Ömründe gerçekten ihtiyaç sahibi, masum, mazlum tek bir Kürt'ün, Arap'ın, Türkmen’in, Afrikalının, Asyalının başını okşamamış, elini tutmamış bu güruhun savaşa hayır narası, ruhlarındaki ihanetin dışavurumundan başka bir şey değildir. Bunlar savaşa hayır diyerek aslında zulme evet diyorlar. Aslında masumların canının, malının, ırzının tasallutuna evet diyorlar. Aslında bölgenin terör örgütü eliyle işgaline ‘evet’ diyorlar. Asıl kirlilik budur. Asıl hayır denmesi gereken, onursuz duruş budur. İşte onun için buradan, Türk milleti adına bu güruha  ‘Topunuza da hayır’ diyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.