Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı Afrin ataşehir belediyesi duman obezite Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet meme kanseri hipertansiyon Drew Thomas

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis Başkanlığına Adaylık Hususu Her Milletvekilinin Kendi Tercihi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Kahraman’ın TBMM Başkanlığı adaylığı ile ilgili gazetecilerin sorusuna, “Meclis Başkanlığına adaylık hususu her milletvekilinin kendi tercihidir. İsmail Bey’in bu adaylığını ben de sizler gibi aslında yeni öğrenmiş bulunuyorum. Bana düşen tabi ki ‘hayırlı olsun’ demektir” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya, Kuveyt ve Katar ziyaretleri öncesinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti’nin TBMM Başkanlığı’na İsmail Kahraman’ı aday göstermesine ilişkin Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu:

“Malumunuz şu anda İsmail Bey gerek siyasetteki deneyimleri, tecrübesiyle gerçekten yakın siyasi tarihe olan vukufiyetiyle değerli bir milletvekili arkadaşımız, dostumuz. Tabi burada Meclis Başkanlığına adaylık hususu her milletvekilinin kendi tercihidir. Burada da aynı şekilde, şu anda İsmail Bey’in bu adaylığını ben de sizler gibi aslında yeni öğrenmiş bulunuyorum. Bana düşen tabi ki ‘hayırlı olsun’ demektir çünkü benim oy kullanma yetkim, hakkım da yoktur. Sadece partinin genel başkanıyım aynı zamanda Cumhurbaşkanıyım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.