Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konser türk telekom ANTALYA azerbaycan ukrayna trabzonspor çiftçi yapı kredi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletvekilleri İle Kahvaltıda Buluşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde, Perşembe günü 55 milletvekili ile ilk kahvaltı toplantıyı başlatıyor.

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı’nda toplanan MYK’da, Meclis takvimi, milletvekilleri kahvaltılı toplantı ve Meclis başkanlığı seçim takvimi netleşti.

ANKA’nın edindiği bilgilere göre Erdoğan, AK Parti Genel  Merkezi’nde, 9 Kasım Perşembe günü 55 milletvekili ile ilk kahvaltı toplantıyı başlatıyor.

Meclis Başkanlığı seçimi için 20 Kasım Pazartesi günü kararlaştırıldı. Meclis Başkanlığı için üç tur yapılacak. Üç turun da aynı gün yapılması öngörüldü. AK Parti, Meclis Başkanı adayı başvurusunu 12 Kasım’da yapacak.

Öte yandan AK Parti yönetimi de aynı gün kapalı grup toplantısında belirlenecek. Üç turun da aynı gün yapılacağı kaydedildi. Meclis Başkanvekilleri, TBMM İdare Amirleri, Grup Başkanvekilleri ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.