Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan Parti Yöneticilerini İstanbul’da Topluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Başkanvekilleri ve genel başkan yardımcıları ile bazı bakanları İstanbul’a çağırdı. Toplantıda, Meclis çalışmaları, devam eden kongreler ve son siyasi gelişmeler değerlendirilecek.

Erdoğan, İstanbul’da parti yöneticileri ile bir araya geliyor. Edinilen bilgilere göre, Erdoğan başta Meclis çalışmaları olmak üzere pek çok konuyu parti yöneticileri ile değerlendirecek. Toplantıda uyum yasaları, MHP’nin çağrısı ile gündeme gelen seçim ittifakı ve seçim barajı, ABD’de devam eden Atilla davası ile ilgili bundan sonra yapılacak açıklamalar ve stratejiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamuoyuna açıkladığı Man Adası belgeleriyle ilgili kamuoyu önünde yapılan açıklamalar konusunda da kararların alınacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.