Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Tebrik Telefonları

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarının duyurulmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile pek çok yabancı ülkenin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak tebrik etti.

24 Haziran seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik telefonları gelmeye başladı. MHP lideri Bahçeli, Erdoğan’ı arayarak seçim başarısından dolayı tebrik etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Macaristan Cumhurbaşkanı Viktor Orban, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bekir İzzetbegoviç, Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Tani, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama da Erdoğan’a tebriklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.