Öne Çıkanlar Hakkari Hadise elazığ malatya doğalgaz Covid 19 tunceli polis Hamidi Ailesinin Mutlu Günü Hamza Hamidi Hamidi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Hamidi Haremi Şerif

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İtalya’ya Başsağlığı Mesajı          

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İtalya’nın Cenova şehrinde bir köprünün çökmesi sonucu 11 kişi hayatını kaybetti dolayısıyla İtalya yönetimine ve ölenlere rahmet diliyorum. Tüm İtalya halkının başı sağ olsun diyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El-İbadi ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında İtalya’daki Morandi Köprüsü’nün çökmesine değindi. Erdoğan, “İtalya’nın Cenova şehrinde bir köprünün çökmesi sonucu 11 kişi hayatını kaybetti dolayısıyla İtalya yönetimine ve ölenlere rahmet diliyorum. Tüm İtalya halkının başı sağ olsun diyorum” dedi.

Çok Sayıda Kişi Hayatını Kaybetti

İtalya'nın Cenova kentinde A10 otoyolu üzerinde bulunan Morandi köprüsü, aşırı yağış sonrası çöktü. Kaza sonrası çok sayıda kişi yaşamını yitirirken, çökmeden etkilenen otoyol her iki yönde trafiğe kapatıldı.

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanItalyaKöprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.