Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vakıfbank vodafone

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na Sabah Gazetesi Yazarı Altun Getirildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na Prof.Dr. Fahrettin Altun atandı. Altun, SETA İstanbul’un Genel Koordinatörlüğünü yürütüyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na ait atama kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Karara göre İletişim Başkanlığı görevini Sabah Gazetesi yazarı Altun yürütecek.

Fahrettin Altun Kimdir?

İbn Haldun Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı olan Altun, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde, doktorasını ise 2006 yılında İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı. İstanbul Şehir Üniversitesi’nin kurucu akademik kurulunda yer aldı ve İletişim Fakültesi’nin kurucu koordinatörlüğünü yaptı. İletişim alanında birçok kitabı ve makalesi bulunan Altun, Kriter dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapıyor ve TRT 1’de Enine Boyuna ve TRT Haber’de Dışa Bakış adlı televizyon programlarına yorumcu olarak katılıyor. Altun ayrıca SETA İstanbul’un Genel Koordinatörlüğünü yürütüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.