Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer

“Çürümüşlükte, Yozlaşmada, Ahlaksızlıkta Ve Yolsuzlukta Zirveye Ulaştılar”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Çürümüşlükte, yozlaşmada, ahlaksızlıkta ve yolsuzlukta zirveye ulaştılar” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Kızılay ile ilgili tartışmalar ekseninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Kurumları siyasallaştırmanın son perdesi DİYANET ve KIZILAY”

“Son olarak tartışılan ‘Kızılay’ gündemi; AKP iktidarının ve zihniyetinin Çürümüşlükte, Yozlaşmada, Ahlaksızlıkta ve Yolsuzlukta nasıl bir zirveye ulaştığının ortaya saçılmasına vesile oldu.

Toplumun her kesiminin güvenine sahip kurumları siyasallaştırmanın son perdesi Diyanet ve Kızılay oldu. Vatandaşlarımız arkasında namaz kıldığı imamları, yardımlarını ve kurbanlarını emanet ettiği Kızılay’ı sorgular hale geldi.

 

“Şimdi sıra uyanmayanların uyanmasında!”

Bilenler - Bosna’ya yardım paralarından Deniz Feneri yolsuzluğuna -  bu zihniyetin arka planını zaten biliyorlardı. Şimdi sıra uyanmayanların uyanmasında!

 

“Vatandaşlarımızın ‘dini aktör ve kurumlara’ güveni zaten zedelenmişti!”

FETÖ'cüler soruları çalarak, hukuksuzluklar icat ederek, insanlarımızın geleceklerini çaldıkları evlatlarına, bu millete silah sıktıracak noktaya getirerek vatandaşlarımızın ‘dini’ aktör ve kurumlara güveni zaten zedelenmişti! Şimdi geri kalanını da AKP ve şürekâsı çürütüp yok ediyor!

Yolsuzlukla, usulsüzlükle elde edilen paralarla AKP güya yurtlar kuracak, okullar açacak, burs verecek ve ‘Dindar Nesil’ yetiştirecek! Hatırlatmak lazım; haramla, kem aletle kemâlat olmaz!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.