Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugünün gündemi palandöken terör Hadise elazığ cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin

“Demokrasi Dışı Her Girişimi Şiddetle Reddediyoruz!”

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, "Darbecilere karşı mücadelenin sonucunda icazet almadan kurulan DSP'liler olarak, demokrasi dışı her girişimi şiddetle reddediyoruz!” dedi. 

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, gündemle ilgili bir açıklama yaptı.

DSP Genel Başkanı Aksakal açıklamasında; “Demokrasilerde yönetimler "bir şekilde" değişir. O şekil de "SEÇİMLER"dir. Bunun dışındaki hiçbir "şekil" makul, mantıklı, geçerli ve haklı görülemez. Darbecilere karşı mücadelenin sonucunda icazet almadan kurulan DSP'liler olarak, demokrasi dışı her girişimi şiddetle reddediyoruz!” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.