Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Afrin Halka arz bugünün gündem özeti atama dünya sağlık örgütü

Destici: “Alçakça, Namussuzca, Şerefsizce, Kahbece, Yapılan İftiradır”

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici,Partisinin MKYK toplantısı öncesi düzenlediği basın toplantısında , “Şunu açık ve net olarak ifade etmek istiyorum. Büyük Birlik Partisi kadroları, divanı, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyelerimiz rahmetli Muhsin Başkanımızdan, ondan sonra genel başkan olan kişinin döneminde partide kimler varsa onlar var. İşte arkadaşlar burada. Büyük Birlik Partisi yönetimi burada. Kimmiş bu Fettullahcı yapılanması.” Diyerek tepki gösterdi.
“NEYE İNANMIŞSAK ONU YAPTIK”
Bunun kara bir iftira olduğunu belirten Destici, “ Açıkça söylüyorum. Alçakça, namussuzca, kahpece ve açıkça şerefsizce yapılan bir iftiradır. Bu iftira Büyük Birlik Partisi üzerinden tutmaz. Biz bugüne kadar neye inanmışsak onu söyledik. Hep doğruların yanında, yanlışların karşısında durduk. Bizde insanız hata yapmış olabiliriz. Ama neye inanmışsak onu yaptık.” Dedi.
“MİLLİYETÇİ, MANEVİYATÇI VE DEMOKRAT PARTİYİZ”
  Destici, “15 Temmuz bizim içinde bir milattır. Bazı olaylara, bazı kişilere, bazı gruplara bizde iyi niyetle bakmış olabiliriz. Burası Milliyetçi, Maneviyatçı ve Demokrat parti. Biz Allah’ın varlığı, Resulün risaleti dışında her şeyi tartışırız, konuşuruz diyen bir siyasi hareketiz, açık bir siyasi partiyiz.” Şeklinde konuştu.
“ÇAMUR AT İZİ KALSIN”
  “Eğer sorumlu aranacaksa o zaman herkesin önce kendisine ve aynaya bakması lazım.” Diyen Destici şunları söyledi: “Mecliste olmadığımız için sesimiz vatandaşa gitmiyor.  Sözümüz duyulmuyor. Çamur at izi kalsın gibi bir takım iftiralar, özellikle kendilerine yer edinmek ya da konumlarını sağlamlaştırmak isteyenler tarafından ya da geçmişte yapılan hatalardan arınma ihtiyacı duyanlar şimdi bunu kullanmaya çalışıyorlar.”
“DARBEYE, DARBECİLERE KARŞI İLK AÇIKLAMA YAPAN GENEL BAŞKAN BENİM”
  “Darbe gecesi resmi olarak gece 00:10 da ilk açıklama yapan Muhalefet Partisi Genel Başkanı benimdir.” diyen Destici açıklamasını şöyle sürdürdü: “CHP ve MHP Genel Başkanlarına da teşekkür ediyorum o geceki duruşlarından dolayı. Ama onlardan önce açıklama yapan biziz. Ama her dönemde olduğu gibi hakkımız yeniyor. Allah (cc) bilsin. Rahmetli Muhsin Başkanımızda 28 Şubat’ta en net duruşu sergilemişti. Tanklar namlusunu kendisine ve Büyük birlik Partisine çevirmediği halde ‘Namlusunu Millete Çevirmiş Tanka Selam Durmam’ diyen oydu. Ama 28 Şubat belgesellerine bakın Muhsin Yazıcıoğlundan bir kare göremezsiniz. Hakkımızın teslim edilmesi açısından ilk açıklama yapan biziz. O gece bana da teklif edildi. Adres değiştirin, evde durmayın. Şuraya gidin, buraya gidin. Bekleyin açıklama yapmayın. Ne olacağı belli değil diye bana da teklif edildi. Ama ben bunların hiç birini dinlemedim. Açıklamamızı yaptım. Parti genel merkezimize geldim. Ankara bombalanırken, kurşun yağmuruna tutulurken Ankara sokaklarındaydık. Darbecilere karşı direnen bizdik.  Biz milletimizin yanındaydık. Biz oy hesabı düşüncesiyle ile hiçbir şey yapmadık. Parti menfaatini gözeterek bir şey yapmadık. Hep ülke ve millet menfaatini, inançlarımızı gözeterek yaptık. Bundan sonra da öyle yapmaya devam edeceğiz. İftiracılara da, kahpelere de hak ettikleri cevabı hukuk önünde de vereceğiz. Ama mahkeme_i Kübra var. Allah cc havale diyoruz. Kimden gelirse gelsin, dünde darbelerin karşısındayız, bugünde darbeye karşıyız, yarında darbeye karşı olacağız.” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.