Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 recep tayyip erdoğan türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Destici: “Sonuçlar Kesinleşinceye Kadar Milletimizin İradesinin Nişanesi Olan Oylarını Korumaya Devam Edelim”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için yurt genelinde oy verme işleminin tamamlanmasının ardından paylaşımda bulundu. 

BBP Genel Başkanı Destici paylaşımında; "Değerli Dava Arkadaşlarım, kıymetli kardeşlerim. Öncelikle seçim sürecinde ve bugün fedakarca ortaya koyduğunuz çalışmalarınız ve emekleriniz için teşekkür ediyorum. Ülkemiz genelinde demokrasimize yakışır şekilde sonuçlanan oy verme sürecinden sonra şimdi sandıklara sahip çıkma vakti. Lütfen sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesinin nişanesi olan oylarını korumaya devam edelim ve sandıkların başından ayrılmayalım. Hepinize kolaylıklar ve başarılar dilerim. Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun." ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.