Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

DSP Genel Başkanı Aksakal’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, 15 Temmuz darbe girişiminin beşinci yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

DSP Genel Başkanı Aksakal mesajında;

“Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere devletin tüm kurumlarına sızmış vatan haini bir kısım darbecilerin küresel emperyalizmin hizmetkârlığına olan liyakatlarıyla devleti ele geçirmeye kalkışmasının beşinci yılındayız.

Kadim Türk devletinin engin uzgörüsü ve asil Türk milletinin üstün ferasetiyle bertaraf edilen bu ihanet senaryosunun faillerinin bağımsız Türk yargısı karşısında hesap verme süreci devam etmekle birlikte bir kısım aktörlerinin de kendilerini gizlediklerini ve hatta gizlendikleri yerleri de gayet iyi biliyoruz.

251 vatandaşımızın şehit düştüğü, 2 bin 196 vatandaşın da gazi olduğu hain darbe girişimi büyük bir mücadele ve direniş ile engellendi. Bu bilinç artık 84 milyon yurttaşın beynine kazınmıştır, tekerrürü ise niyetlenenler için bir cehennemdir!

Vatanın ve milletin birliğine sahip çıkarak tanklara, uçaklara, mermilere çelik göğsünü siper ederek şehadet mertebesine yükselmiş tüm kardeşlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Gazilerimize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum.

15 Temmuz “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” tüm ulusumuza kutlu olsun!” sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.