Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

DSP Genel Başkanı Aksakal’dan 23 Nisan Mesajı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Küresel emperyalist sistemin tüm aktörlerinin, içimizdeki ihanet odaklarının, ayrı ayrı ya da birlikte kurguladıkları planları ve yüz yıl önceki hayalleri ilk günkü gibi kursaklarında kalacaktır. Üç tarafı denizlerle, dört tarafı düşmanlarla çevrili, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan Türk vatanı, dünya var oldukça yaşayacak ve yaşatılacaktır." dedi. 

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, TBMM’nin Açılışının 101. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 


Aksakal mesajında;

“Egemenliğin kayıtsız şartsız millete verilişinin ikinci yüz yılına girdiğimiz bu kutlu günde, yüce Türk ulusunun ve onunla birlikte demokratik, lâik Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar var olacağına inancımızı iliklerimize kadar hissediyoruz.

Büyük önder Mustafa Kemâl ATATÜRK’ün liderliğinde fitili ateşlenen kurtuluş mücadelesi sonrasında kurulan son Türk devleti, açlığa, yokluğa, yoksulluğa ve her türlü imkânsızlıklara rağmen “kul”  olmaktan “birey” olmaya yükselmenin azmini ortaya koyan bu asil milletin eseridir.

Onun içindir ki ATATÜRK; sonsuza kadar yaşatmaya söz verdiğimiz Cumhuriyeti geleceğimizin güvencesi gençlerimize emanet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu bayramını da bu dünyayı kendilerinden emanet aldığımız çocuklarımıza armağan etmiştir.

Küresel emperyalist sistemin tüm aktörlerinin, içimizdeki ihanet odaklarının, ayrı ayrı ya da birlikte kurguladıkları planları ve yüz yıl önceki hayalleri ilk günkü gibi kursaklarında kalacaktır. 
Üç tarafı denizlerle, dört tarafı düşmanlarla çevrili, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan Türk vatanı, dünya var oldukça yaşayacak ve yaşatılacaktır.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve millet egemenliğinin mabedi Gazi Meclisimizin açılışının 101. yılını yürekten kutluyorum. Ne mutlu Türküm diyene!”  ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.