DSP Genel Başkanı Aksakal’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Bilinmelidir ki, asil Türk milleti tüm bu badireleri savuşturacak iradeye, kararlılığa ve tecrübeye sahiptir." dedi. 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Aksakal mesajında;

“1919 Mayıs’ında başlayan büyük bir kurtuluş mücadelesinin sonucunda Tam Bağımsız Türkiye idealiyle kurulmuş olan lâik, demokratik Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılına doğru son kilometre taşını geçiyoruz.

On binlerce vatan evlâdının kanlarıyla suladığı kadim Türk toprakları üzerindeki hayal ve hevesler bugün olmuş aynı ihtirasla ve yeni işbirlikçileriyle hayata geçirilmeye çalışılıyor.

Bilinmelidir ki, asil Türk milleti tüm bu badireleri savuşturacak iradeye, kararlılığa ve tecrübeye sahiptir.

Devletimizin kuruluşunun 99.ncu yılını yürekten duygularımla kutlarken başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve bu uğurda canını feda etmiş, topraklarımızı korumak uğruna göğsünü siper etmiş tüm şehitlerimizi saygı, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.