Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser türkiye

Ecevit Buz Pateni Salonundaki 'Hokeyci' Bilmecesi..!

ANKARA (ANKA) - CHP'li Çankaya Belediyesi bundan bir süre önce Oran semtinde açtığı buz pateni salonuna, CHP'nin efsanevi lideri Bülent Ecevit'in adını verdi. Çankaya Belediyesi Ankaralıların sevinçle karşıladığı bu hizmete Ecevit adını, efsane liderin yıllarca ikamet ettiği Oran semtine atfen uygun gördü.

Salonun açılışı Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından yapılmış, törene CHP'li Levent Gök ve Ecevit'in son anına kadar "sağ kolu" olarak kabul ettiği Emrehan Halıcı da katılmıştı.

Pandemi arası sonrası Ankaralıların ilgisine yeniden mazhar olmaya başlayan buz pateni salonunda asılı bir poster ise neredeyse salonun kendisi kadar konuşuluyor.

-ECEVİT'E BENZETTİLER

Duvara asılan büyük poster hokey oynayan sporcular ve yanlarında bir portreden oluşuyor. Ziyaretçiler ise büyük portrenin kimliği konusunda devamlı bölünüyor.

Bazı konuklar "Portre Ecevit'e ait ama benzetememişler" derken bazı konuklar; "Portre, Bülent Ecevit'in son anlarına kadar sağ kolu olan Emrehan Halıcı'ya ait" yorumunu yapıyor.

Son kararı vermek ise ANKAHABER okuyucularına düşüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.