Öne Çıkanlar meb adana cumhurbaşkanı erdoğan haberleri KPSS TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut bendevi palandöken gündem özeti Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kanyon gazi

Elvan: Gereken Ne İse Yapacağız

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bölücü terör örgütüne yönelik mücadelenin geçen yıl temmuz'da başlayarak bu güne kadar yoğun şekilde devam ettiğini belirten Elvan "Terör eylemlerini gerçekleştiren, maşa ve kuklaları kullananların da ciddi rahatsızlıkları var. Bu maşaları tutan kimlerse, bu kuklaları oynatanlar kimlerse biz sonuna kadar bunların peşinden gideceğiz ve gereken ne ise yapacağız." açıklamasını yaptı.

 

''Terörle Mücadeleye Devam Edeceğiz''

Türkiye'nin istikrarından, önünün açılmasından terör örgütlerinin rahatsız olduğunu, şu anda DHKPC, DAEŞ ve PKK'nın iç içe olduğunu ifade eden Elvan, "Dün Taksim'de yaşanan o saldırıyı lanetliyoruz. O saldırı sonrası milletimizin birliği bütünlüğü net olarak ortaya çıkmıştır. Millet, bayrağına, devletine, ülkesine sahip çıkmıştır. Terörle mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

 

Eylem Planındaki Vaatler

Elvan, 3 aylık Eylem Planı'ndaki vaatlerin yüzde 98'inin yarın TBMM'ye sevk edilecek yasa tasarı paketiyle gerçekleştirilmiş olacağını, 1 vaadin de bir yönetmelik olarak Milli Eğitim Bakanlığınca birkaç gün içerisinde çıkarılacağını ve gelecek hafta içerisinde vaatlerin yüzde 100'ünün tamamlanmış olacağını bildirdi.

 

''Siyasette Samimi Olmak Gerekir''

Başbakan Davutoğlu'nun dokunulmazlıkların kaldırılması çağrısını orumlayan Elvan,

"Acaba ben bu işi nasıl ve ne şekilde manipüle ederim, kendime bir siyasi rant elde edebilirim' arayışı içerisindeler. Siyasette samimi olmak gerekir. Üç gün önce 'a' deyip de 4 gün sonra 'b' demek etik açıdan doğru bir siyasi yaklaşım değil. Biz bu konuda samimiyiz. Gelsinler, desteği versinler, fezlekesi olan milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldıralım." açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.