Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Enerji Bakanı Dönmez: Yerli Milli Siyasetçiye İhtiyaç Olduğu Görülüyor !

ANKARA (ANKA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin yerli ve milli enerji politikaları kadar yerli ve milli siyasetçilere de ihtiyacı bulunduğunun görüldüğünü bildirdi.





Dönmez yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin enerji bağımsızlığı için ne zaman bir adım atsak, bu konuda muhalefetin ortaya koyduğu siyaset tarzı Türkiye'nin yerli ve milli politikalar olduğu kadar yerli ve milli siyasetçilere de ne kadar ihtiyacı olduğunu ortaya koymaktadır" dedi.



Bu yıl elektrikte birinci kademede yaklaşık yüzde 50, doğal gazda ise yüzde 75 devlet desteğinin devam ettiğini anlatan Dönmez, "2021’de elektrik ve doğal gaz faturalarında yaklaşık 100 milyar TL destekte bulunarak vatandaşımıza katkı sağladık. Bu destek hane başı yaklaşık 5 bin TL'ye tekabül etmektedir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.