Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır pakistan

Erdoğan; Macron ve Sani İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve Katar Emiri Al Sani ile telekonferans sistemiyle ortak bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Katar krizini ele alan liderler çözüm için gerçekleştirdikleri temasları birbirlerine aktardı. Körfezdeki gerilimin acilen düşürülmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan-Macron-Al Sani üçlüsü, diyalog ve müzakere ile krizin çözülebileceğini vurgulayarak, bu yöndeki çabaların desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi. Terörün her türüne karşı olduklarını ifade eden liderler, keyfi tasarruflara mahal bırakmayacak biçimde terör örgütlerinin net bir şekilde tanımlanması gerektiğini kaydetti. Erdoğan-Macron-Al Sani üçlüsü önümüzdeki dönemlerde yakın temas içerisinde olma konusunda mutabık kaldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.