Öne Çıkanlar facebook ING Türkiye Kupasını kim kazandı 3 temmuz pazar gündemi ece türkiye sancaktepe yapı kredi bankasının ilk çeyrek karı yapı kredi 3 ton dokunulmazlıklar kaldırılacak mı cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları

Faturalar Ellerinde Kaldı: İYİ, Fatura Eylemine Karşı Çıktı !

ANKARA (ANKA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Kılıçdaroğlu’nun fatura ödememe eylem çağrısına karşı çıktı.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" sözleri İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'e soruldu.

Erdem gazetecilerin "Kılıçdaroğlu gibi faturaları protesto edecek misiniz" sorusunu yanıtlarken "Ben sayın başkanımı biliyorsam, başkanım kanuna aykırı hiçbir şey kendi de yapmaz, söylemez ve tavsiye etmez. Ödenmesi gereken fatura ödenecektir" cevabını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.