“Geçmişte Siyaseti Ve Toplum Hayatını Yönetecek, Yönlendirecek Derecede Etki Sahibi Olan Suç Örgütlerini, 19 Yıl Boyunca Ellerindeki Tüm İmkânları Alarak Birer Birer Çökerttik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Suç örgütlerine karşı tavizsiz bir mücadele yürüttük. Geçmişte siyaseti ve toplum hayatını yönetecek, yönlendirecek derecede etki sahibi olan suç örgütlerini, 19 yıl boyunca ellerindeki tüm imkânları alarak birer birer çökerttik. Hakkı gasbedilerek mağdur olan, canı ve malı tehdit altında bulunan vatandaşlarımızın tek başvuru merciinin güvenlik güçlerimiz ve yargı kurumlarımız olmasını sağladık” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

“SALGIN SÜRECİNDE MİLLETİN SAĞLIĞINI, GÜVENLİĞİNİ VE İŞİNİ KORUMAK İÇİN DEVLETİN TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER ETTİK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Ramazan ayı ve Ramazan bayramını geride bırakıp, Kurban Bayramı’nın heyecanının şimdiden duyulmaya başlandığı günlere girildiğini ifade etti.

“Salgın şartları sebebiyle, gönlümüzce bir Ramazan ve bayram geçirememiş olsak da hamdolsun sağlığımız, huzurumuz, umutlarımız dipdiri ayaktadır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 14 aydır devam eden salgın sürecinde, milletin hem sağlığını hem güvenliğini hem aşını ve işini korumak için devletin tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirtti.

“PEK ÇOK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ EYLEM YAPAMAZ HÂLE GETİREREK SAF DIŞI BIRAKTIK”

Konuşmasında, “Bugün kendi sınırlarımızın içinde âdeta felç ettiğimiz terör örgütünü, Irak ve Suriye sınırlarımızın ötesinde de tehdit olmaktan çıkartma aşamasına gelmiş bulunuyoruz” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütünün siyasi alandaki uzantılarını da demokratik hukuk devleti ilkesinden ayrılmadan, yakın takip altında tutarak örgütün hareket alanını tamamen ortadan kaldırıyoruz.  Coğrafyamızda özellikle türemiş en sinsi ve tehlikeli terör örgütlerinden olan FETÖ’yü devlet ve toplum hayatımızdan kazıyıp atmak için yoğun çaba harcadık. FETÖ’nün 17-25 Aralık emniyet-yargı darbe girişimiyle açığa çıkan, MİT tırları hadisesiyle derecesi yükselen, 15 Temmuz darbe girişimiyle de zirveye ulaşan ihanetlerine karşı milletimizle birlikte şanlı bir mücadele yürüttük” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün Türkiye, birliğine, beraberliğine, istiklaline, istikbaline sıkı sıkıya sahip çıkıyorsa işte bu mücadeleler sayesindedir. Aynı şekilde, irili ufaklı pek çok terör örgütünü eylem yapamaz hâle getirerek saf dışı bıraktık. Suç örgütlerine karşı da tavizsiz bir mücadele yürüttük. Geçmişte siyaseti ve toplum hayatını yönetecek, yönlendirecek derecede etki sahibi olan suç örgütlerini, 19 yıl boyunca ellerindeki tüm imkânları alarak birer birer çökerttik. Hakkı gasbedilerek mağdur olan, canı ve malı tehdit altında bulunan vatandaşlarımızın tek başvuru merciinin güvenlik güçlerimiz ve yargı kurumlarımız olmasını sağladık.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.