“Hazırlıklarımız Tamam, Fırat'ın Doğusuna Çekidüzen Vermezlerse Gerekeni Yaparız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sultangazi ilçe mitinginde yaptığı konuşmada, “Fırat ve Zeytin Dalı Harekâtlarında terör örgütüne dersini verdik. Şimdi de evet Fırat’ın doğusunda eğer çekidüzen vermezlerse gereken dersi vereceğiz, bütün hazırlıklar tamam” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında İstanbul’da Sultangazi ilçe mitingine katıldı. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen Sultangazi mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.  

Bugüne kadar girdiği hiçbir mücadelede Sultangazi’nin kendisini yalnız bırakmadığını ve yarınki seçimde de ilçeyle yol ve kader arkadaşlığının devam edeceğine inandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın il ve ilçe belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin ve muhtarların yanı sıra ülkenin ve milletin geleceği konusunda da bir tercihte bulunulacağını söyledi.

“TERÖR ÖRGÜTÜNE DERSİNİ VERMEK İÇİN BÜTÜN HAZIRLIKLAR TAMAM”

Karşılarında oluşan ittifakın amacının belediyeleri yönetmek olmadığının gayet açık olduğunu, kendilerinin de bu niyetlerini tüm çıplaklığıyla ifade etmekten çekinmediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölücü terör örgütü güdümündeki partinin eş başkanının ve yetkililerinin, terör örgütüne, örgüt elebaşına ve Millet İttifakı’na destek mesajlarının video görüntülerini meydandaki ekrandan vatandaşlara izletti.

Bölücü terör örgütü güdümündeki partinin; Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde kazandıkları il ve ilçelerde çukur ve hendek kazdığını, devletin kendilerine belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere verdiği parayı Kandil’e gönderdiğini, Kürt kökenli vatandaşları istismar ettiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat ve Zeytin Dalı Harekâtlarında terör örgütüne dersini verdiklerini vurguladı ve “Şimdi de evet Fırat’ın doğusunda eğer çekidüzen vermezlerse gereken dersi vereceğiz, bütün hazırlıklar tamam” açıklamasını yaptı.

“TÜRKİYE’Yİ YENİDEN İSTİKRARSIZLIK VE KAOS DÖNEMİNE GERİ GÖTÜRMELERİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Kendilerinin Türkiye’yi yönetmesinden terör örgütlerinin, tüm mazlumların ve mağdurların yanında yer aldıkları için zalimler rahatsız olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında şunları ekledi: “Peki, karşımızdaki ittifak niye rahatsız oluyor? Çünkü bunların Türkiye’nin büyümesi, gelişmesi, kalkınması, güçlenmesi diye bir dertleri yok. Tek dertleri var, Tayyip Erdoğan gitsin. Tamam, gitsin de milletimize ne teklif ediyorsunuz, kimi öneriyorsunuz? Ülkeyi, kendi partisini bile yönetemeyen Kılıçdaroğlu’na mı teslim edeceksiniz? Ülkeyi, emirleri Kandil’den alan eşbakanlara mı teslim edeceksiniz? Ülkeyi, ortaya çıkışından girdiği ittifaka kadar her şeyi karışık olanlara mı teslim edeceksiniz? Madem yerine talip değilsiniz, Tayyip Erdoğan’ı gönderip de ne yapacaksınız? Aslında yapacakları belli, Türkiye’yi yeniden bizden önceki istikrarsızlık, kaos, yoksulluk, yolsuzluk, yokluk, çöp, çukur, çamur dönemine geri götürecekler. Biz buna müsaade etmeyeceğiz.”

Yarınki seçimde muhakkak sandıklara gidilip oyların kullanılmasını, gitmeyenlerin ikna edilip sandığa götürülmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını, ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’ vurgusunda bulunarak tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.