İmamoğlu'ndan Zirveye, "Dostlarımız" Vurgulu Destek

ANKARA (ANKA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Çankaya Ahlatlıbel Zirvesi'ne "‘Dostlarımızla kazanacağız’ diyerek yola çıkmıştı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Ülkemizin güçlü parlementer sistem, güçlü meclis geleneğini canlandırmak için çalışan partilerimizin, Türkiye’nin önemli meselelerinin çözümüne de öneriler getireceklerine inancım tam" diyerek destek verdi.

İmamoğlu, Çankaya Ahlatlıbel Zirvesi'ne destek açıklamasında "Kutuplaşmanın, yoksulluğun, liyakatsizliğin, hesap vermezliğin ülkenin kaderi olmadığını göstereceklerine de ayrıca kalpten inanıyorum. Altı Genel Başkanımıza bir kez daha minnet duygularımı iletiyorum. ‘Dostlarımızla kazanacağız’ diyerek yola çıkmıştı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Ülkemizin güçlü parlementer sistem, güçlü meclis geleneğini canlandırmak için çalışan partilerimizin, Türkiye’nin önemli meselelerinin çözümüne de öneriler getireceklerine inancım tam" dedi.

-"DOSTLARIMIZ" HATIRLATMASI, ADI YOK RUHU VAR HDP VE MARJİNAL SOL'A GÖNDERME

İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'ndan alıntıladığı "dostlarımız" ifadesi, görüntüde masa dışı tutulan HDP ve diğer marjinal sol parti ve görüşlere bir atıf olarak yorumlandı.

-İMAMOĞLU'NUN 'TÜRKÇE DANIŞMANI' YOK MU?

Bu arada İmamoğlu'nun destek mesajını sosyal medya aracılığıyla dile getirirken "parlamenter" kelimesinin yanlış olarak "parlementer" biçiminde yazılması dikkati çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.