Öne Çıkanlar bugünün gündem başlıkları Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hatay süt mgm tim ukrayna MÜSİAD Yönetim Kurulu Akbank 2024 birinci çeyrek finansal sonuçları Klima çarpması JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş.

İnce: Erdoğan’ın Seslenmesi Gereken İnsanlar 16 Yıldır Ekonomik Politikalarla Büyüttüğü İnsanlardır

CHP’li Muharrem İnce, “Sayın Erdoğan, seslenmen gereken insanlar 16 yıldır izlediğin ekonomik politikalarla besleyip büyüttüğün insanlardır. Ne yazık ki onlar da bu ülkeyi çoktan terk ettiler” dedi.

CHP’li İnce, sosyal medya hesabı Twitter’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde açıkladığı 100 Günlük Eylem Planı’nı değerlendirdi. İçinde ne yazarsa yazsın, denetleyeni olmayan bir icra programının Türkiye için umut olamayacağını dile getiren İnce, “Sadece, açıklayanların gerçeklerden uzak fantastik kurgularını yansıtır” ifadesini kullandı.

“ÇÖZÜM, GERÇEK NEDENLERİN ORTADAN KALDIRILMASIDIR”

Türkiye’nin nedeni ve çözüm yolları belli olan büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya olduğunu söyleyen İnce, “Çözüm, gerçek nedenlerin ortadan kaldırılmasıdır. Oysa bize çözüm olarak yastık altında saklandığı düşünülen dolarların bozulması önerilmektedir. Bu, yönetenlerin kendi halkının durumundan habersiz olduklarından başka bir anlama gelmez. Bu ülkenin büyük çoğunluğu dar gelirli ya da sabit ücretlidir. Önemli bir kısmı yapılan yardımlara bağlı biçimde yaşamaktadır. Bu kişilerin dolar alıp saklamaları mucize olur” açıklamasında bulundu.

“NE YAZIK Kİ ONLAR DA BU ÜLKEYİ ÇOKTAN TERK ETTİLER”

Az da olsa tasarruf etmeyi başaran yurttaşların, kısıtlı birikimlerini enflasyona karşı koruyacaklarını düşündükleri para birimini ya da altını tercih etmekte olduğunu aktaran CHP’li İnce, “Sayın Erdoğan, seslenmen gereken insanlar 16 yıldır izlediğin ekonomik politikalarla besleyip büyüttüğün insanlardır. Ne yazık ki onlar da bu ülkeyi çoktan terk ettiler. ‘Milyoner Göçü 2018’ raporunu danışmanlarından istersen, bunlar hakkında her türlü bilgiye ulaşırsın ve aralarında epeyce dostun ve arkadaşın olduğunu görürsün” değerlendirmesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.