Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi duman obezite covid19 salgını Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet meme kanseri

İsmet Büyükataman: "Gökkuşağı İttifakı, Terörün Yedek Kulübesi"

ANKARA (ANKA) - MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman 6'lı ittifakın "terörün yedek kulübesi" haline geldiğini belirtti.



Büyükataman yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Lideri Ali Babacan'ı eleştirdi.

Terörist Demirtaş’ın ve Kandil’in sözcülerinin avukatlığını yapmakta bir beis görmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun, son grup toplantısında MHP’nin barajı geçemeyeceğini ima ederek haddini aştığını ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sorduğu haklı sorulardan kaçmaya çalıştığını kaydeden Büyükataman şöyle dedi:

"Ayrıca gökkuşağı ittifakı ortaklarından Deva Partisi’nin bir milletvekilinin, MHP’nin barajı geçemeyeceğini söylemeside göstermektedir ki; zillet ortakları içinde bulundukları rezil durumun üzerini örtmek ve giriştikleri kirli ittifakı milletten gizlemek için çırpınmaktadırlar.

Yapacak iş ve millete verecek hesap bulamayan 6’lı ganyan masasının ortakları da çok iyi bilirler ki; MHP’nin baraj diye bir sorunu yoktur. MHP’nin baraj altı kalacağını hayasızca iddia eden hayalperestleri daldıkları rüyadan Aziz Türk Milleti uyandıracaktır.

Kendilerine tavsiyemiz; her fırsatta teröristlere özgürlük istemeyi, masa altına teröristleri saklamayı bırakıp millete kulak vermeleridir. Zira milletimiz nazarında artık terörün yedek kulübesi olmaktan başka bir vasıfları kalmadığı apaçık ortadadır."

-"BABACAN TÜRK POLİSİNE İŞKENCECİ DEDİ"

Milli varlığın zırhı olan Anayasanın ilk dört maddesine karşı söylemleriyle kişiliğini ve durduğu noktayı gösteren Ali Babacan gibilerin Milliyetçi Harekete ve Lideri Devlet Bahçeli’ye dil uzatmalarının hadleri olmadığını belirten Büyükataman, "FETÖ militanlarına haksız muamele yapıldığını söyleyerek Türkiye’yi AİHM’ye şikâyet eden Ali Babacan’ın kanunsuz eylemlerle Adana sokaklarını karıştırmak isteyen provokatörlere sahip çıkması ve şerefli Türk polisine işkenceci diyecek kadar alçalması bizleri hiç şaşırtmadı" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin şerefli bir geçmişi olan, şanlı mücadelelerden geçerek bugünlere gelen bir parti olduğunu anlatan Büyükataman, "Ali Babacan gibi milli değerlerimizin düşmanı, Türkiye karşıtı ittifakların piyonlarının, Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve şanlı mazisini ağzına almaya hakkı yoktur" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.