Öne Çıkanlar galatasaray palandöken türk telekom ukrayna trabzonspor yapı kredi ingiltere anadolu efes dolar Göztepe Aytemiz Alanyaspor Beşiktaş Haberleri

“İstanbul’un Fethi Anadolu’nun Ebedi Türk Yurdu Olarak Kalacağının Tarihe Kazınmış Mührüdür”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim tarihimizde kolay kazanılmış hiçbir zafer yoktur. Ama İstanbul’un fethi Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olarak kalacağının tarihe kazınmış mührüdür." dedi. 

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde yaptığı konuşmanın önemli satırbaşları şöyle; 

"Hiçbir şahsi ikbal kaygısı, hiçbir etnik veya mezhebi bağnazlık hissi, hiçbir maddi beklenti hırsı bu mübarek milletin hayallerini, bu mübarek ülkenin geleceğini tehlikeye atmaya değmez. Gelin hayırda yarışalım."

"Türkiye egemenlik haklarına yönelik tacizlere karşı tarihi bir haysiyet mücadelesi yürütürken mandacı zihniyeti hortlatacak atraksiyonlara yönelmeyin."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.