Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vakıfbank vodafone

İYİ Parti Ankara Milletvekilleri Beypazarı’nı Ziyaret Etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şenol Bal, Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş beraberinde İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı yöneticileri ile birlikte Beypazarı’nı ziyaret ettiler.


İYİ Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Veysel Ayık’a destek amacıyla ilçeye gelen milletvekillerini partililerden oluşan kalabalık bir grup ilçe girişinde karşıladı. Beypazarı Belediye Başkan Adayı Veysel Ayık,  Belediye Meclis Üyesi adayları, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, CHP Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak, Mansur Yavaş Gönüllüleri, CHP ve İYİ Parti Kadın ve gençlik kollarının katılımıyla Beypazarı Seçim İletişim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı sonrası, Taşkıran Tarım Havuç Yıkama ve Paketleme Tesisleri, BeyFide fide üretim tesisleri  gezilerek, işçilere karanfil dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.