Öne Çıkanlar galatasaray Kuşadası Belediyesi bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 konser

İYİ Partili Akalın'dan Esnaf Ziyareti: "Esnafımızın Yanındayız"

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, esnafın yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çekti. İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ile birlikte gerçekleştirdiği Bedesten Çarşısı ziyaretinde, Dernek Başkanı Hakan Fındıklı ve çarşı esnafıyla bir araya gelen Akalın, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.



Akalın, "Ülkemizde esnafın içinde bulunduğu ekonomik zorlukları yakından takip ediyoruz. Maalesef ekonomik krizden en çok etkilenen kesimlerden biri esnafımız oldu. Ancak unutulmamalıdır ki esnaf, şehirlerimizin can damarlarıdır. Onların sıkıntıları, ülkenin sıkıntısıdır." ifadelerini kullandı.

Bedesten Çarşı ziyaretinde esnafla sohbet eden Akalın, "İYİ Parti olarak esnafımızın sorunlarına kayıtsız kalmıyor, onların yanında olduğumuzu her platformda dile getiriyoruz. Esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntıları en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.