Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak akbank vodafone suriye ato google gündem başlıkları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

İyi Partili Çıray’dan YÖK’e Dilekçe: “Erdoğan’ın Diplomasını Paylaşın”

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, eski YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın basına yansıyan sözleri üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite diplomasının kamuoyu ile paylaşılması için Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) dilekçe verdi.

ESKİ YÖK BAŞKANI: ERDOĞAN’IN DİPLOMASINI ARADIM, BULAMADIM!

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 11 Aralık 2007 - 11 Aralık 2011 tarihleri arasında YÖK Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın, KRT TV'den gazeteci İnan Demirel'e yaptığı açıklamalar üzerine harekete geçti. Özcan’ın “Görev süresince Erdoğan’ın diplomasını çok araştırdığına ve bulamadığına” yönelik sözlerinin basına yansıdığına dikkat çeken Çıray, YÖK’ün Anayasal bir kuruluş olduğuna ve üniversite diplomalarının YÖK kayıtlarında bulunduğuna işaret etti. YÖK’e dilekçe veren Çıray şaibelerin ortadan kalkması amacıyla Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite diplomasının kamuoyu ile paylaşılmasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.