İYİ Partili Yokuş: “Hak Ve Emek Mücadelesini Destekliyoruz”

Sivas’ın Kangal İlçesinde “Kangal Termik Santralinde” çalışan işçileri ziyaret eden İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş “İYİ Parti olarak emekçilerin yanındayız. Hak ve Emek mücadelesini destekliyoruz.” dedi.


İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, İYİ Parti Kayseri Milletvekili  Dursun Ataş, Genel Başkan Baş Danışmanı 25. Dönem Sivas Milletvekili Celal Dağgez. İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Merkez İlçe başkanı Melih Uçmaz ve tüm Sivas teşkilatlarının katıldığı bir heyet ile Sivas’ta vatandaş ve Kangal Termik Santralinde çalışan işçilerle biraraya geldi.
Kangal Termik Santralinde çalışanlara bir konuşma yapan Yokuş, İYİ Parti olarak Hak Emek mücadelesini her zaman destekleyeceğiz” dedi.


Hükümetin ekonomik politikaları sayesinde çalışanların emeğinin karşılığını alamadığını belirten Fahrettin Yokuş, “ Emek mukaddes derler ama kimse emeğe saygı duymazlar. Bu Türkiye’nin sorudur. Türkiye’de yüksek enflasyon ve hayat pahalılığının zararını çalışanlar ödüyor. Son günlerdeki ekonomik bozukluk nedeniyle siz çalışanlar Elektrik ürettiğiniz santrallerde ekonomik bir çarpılmaya maruz kaldınız. Maden kömürünün ağır şartlarda çalışan, hayatını tehlikeye atarak görev yapan işçilerin alın terine kıymet verilmiyor. Bu ülkeyi düşünen ve emeğe saygı tutan bir yönetim olsa. Sizin gibi çalışanlara saygı duyması gerekir. Çünkü sizler ülkeyi dışa bağımlı olmaktan kurtarıyorsunuz. Sizlere değer vermeyenleri sorgulamanız gerekir. Biz İYİ Parti olarak emeğe saygı duyacağız. Biz emeğin alın terinin yanındayız. Biz nerde haksızlık varsa oradayız. Haklının yanındayız.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.