Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

İYİ Partili Yüksel’den Erdoğan’a “Akşener” Mesajı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e söylemlerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a apk indir eleştirel açıklamalarda bulundu.


“Suları kaynadı”


İYİ Partili Yüksel açıklamasında Erdoğan’a, Meral Akşener’den korkuyorsun diyerek, AK Parti’nin suyunun kaynadığını belirtti.  Erdoğan'ın, Akşener’e “Şu İYİ Parti’nin başındaki şu kadın… Yavşaklar diyebilecek kadar ileri giden bir kadın. Bunların suyu kaynadı” demesi üzerine Erdoğan'a ver yansın etti.


“Milyonlar naklen izliyor”


Yüksel açıklamasında; Kimin suyunun kaynadığını ilk seçimde göreceğiz! Şu kadın diyorsun ama topunuz o kadından çok korktuğunuzu milyonlar naklen izliyor. “Yufka yüreklilerle , çetin yollar aşılmaz …” diyen yürekler Allahtan korkar , “suyunuz ısındı”  tehdidinin bizi korkutamayacağını bilmeniz gerekir! Devletimizi Güçlü , Milletimizi Mutlu kılmak için  yola çıktık ve başaracağız! Yönetemiyorsunuz ! Sandık gelecek ve yönetemeyenler gidecek !" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.