Kaftancıoğlu: CHPnet’te En Ufak Bir Sorun Yaşanmadı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Kamuoyuna yansıtıldığı gibi partimizin anlık sandık sonuç takip sistemi olan CHPnet’te en ufak bir sorun yaşanmadığı gibi tarafımca halkımızı yanlış yönlendirecek bir sonuç da açıklanmamıştır” dedi.

CHP’li Kaftancıoğlu, 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Kendisine ve CHP İstanbul İl Örgütüne yönelik ithamlara yanıt veren Kaftancıoğlu, “Haksız tutum ve tavır rahatsızlık edici bir boyuta ulaşmıştır” dedi. CHP İstanbul İl Örgütünün bin 908 okulda bir avukat, bir okul sorumlusu ve kat sorumluları görevlendirdiğini, ayrıca 28 bin 825 sandıkta bir görevli ile bir müşahit bulundurduğuna dikkat çeken CHP’li Kaftancıoğlu, “Parti içi yetkililerine açık olup kamuoyuna kapalı bir anlık sandık sonuç takip sistemi olan CHPnet’e girişi yapılan sonuçlar anbean YSK sonuçlarıyla karşılaştırılmış ve itiraz edilmesi gereken sandıklara anında müdahale edilmiştir. İstanbul bazında sisteme veri girişi, beklenilen ölçüde hızlı gerçekleşmese de son derece sağlıklı sonuçlar elde etmemizi sağlamış olup CHPnet sisteminde herhangi bir aksaklık yaşanmamıştır” dedi.

-“Vatandaşlarımızın İradesini Korumayı Başardık”-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde yüzde 52, İstanbul’da yüzde 50, Muharrem İnce’nin ise Türkiye genelinde yüzde 30, İstanbul’da yüzde 36 oy aldığının altını çizen CHP’li Kaftancıoğlu, şunları kaydetti:

“Kamuoyuna yansıtıldığı gibi partimizin anlık sandık sonuç takip sistemi olan CHPnet’te en ufak bir sorun yaşanmadığı gibi tarafımca halkımızı yanlış yönlendirecek bir sonuç da açıklanmamıştır. Seçim sonuçları tümüyle sistemimize giriş yapıldığında İstanbul’da AKP’nin adayı Erdoğan çok küçük bir farkla yüzde 50’nin üzerinde kalmıştır. Biz, İstanbul’da hangi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlarımızın iradesini korumayı başardık.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.