Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan ayhan barut Kanyon CHP Sözcüsü Öztrak CHP İzmir Milletvekili Kani Beko Generali Sigorta AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz

Kalkınma Bakanı Saldırıyı Kınadı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Dün gece yaşadığımız hadiseler bir kez daha göstermiştir ki Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi ve kalkınması önüne engeller koymaya çalışanların emelleri asil milletimizin azim ve kararlılığı karşısında her daim aciz kalacak ve Milletimiz kazanacaktır” açıklamasında bulundu.

Bakan Elvan, dün gece meydana gelen askeri darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı. “Türk Milleti’nin iradesine ve emanetine kasteden bir grup hain tarafından planlanan ve uygulanmaya çalışılan kalkışma; Milletimizin dirayeti ve cesareti, Devletimizin sarsılmaz gücü ile bastırılmıştır” diyen Elvan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Dün gece yaşadığımız hadiseler bir kez daha göstermiştir ki Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi ve kalkınması önüne engeller koymaya çalışanların emelleri asil milletimizin azim ve kararlılığı karşısında her daim aciz kalacak ve Milletimiz kazanacaktır.

Kalkınma Bakanlığı camiası olarak gayr-ı meşru ve hukuk dışı kalkışmaların ve devlet içerisinde örgütlenmeye çalışan paralel yapıların birlik ve bütünlüğümüzün perçinlenmesi suretiyle bertaraf edileceğinden şüphe duymuyoruz. Bu vesileyle  Aziz Milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.