Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gürer vakıfbank

Kılıçdaroğlu-Bahçeli Görüşmesi Sona Erdi

Anayasa oylaması öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi TBMM’deki makamında ziyaret etti. Görüşme saat 12.00’de başladı. Başbaşa gerçekleşen görüşme 45 dakika sürdü.

Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından, “MHP, Türk demokratik tarihinin, demokrasi tarihinin çok önemli bir partisidir. Bugünlerde benim şahsen görüşmeye ihtiyacım vardı. Sayın Başkan’ı ziyaret ettim. Lütfedip kabul ettiler. Anayasa değişikliği ile ilgili kaygılarımı kendileriyle paylaştım ve kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Gazetecilerin, "Sizin bir değerlendirmeniz olacak mı?" sorusu üzerine Bahçeli de, “Genel Başkanım gereğini söylediler” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.