Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı

Kılıçdaroğlu Baykal’ı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi’nde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, doktorlara teşekkürlerini sunarken, “Hemen kendisine müdahale ediliyor. Olağanüstü bir çaba harcanıyor ve o çabanın sonucunda da Deniz Bey sağlıklı bir yapıya kavuşmuş oluyor. Kendisiyle az önce görüştüm, bilinci yerinde. Sohbet ettik, kendisi de konuşuyor ama önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor. Önümüzde süreç içinde, umarız hiçbir engelle karşılaşmadan kısa süre içinde sağlığına kavuşur ve tekrar görevinin başına dönmüş olur” dedi.

“Vatandaşımız Merak Etmesin, Deniz Bey Sağlıklı”

Hastane doktorlarına ve personele tekrar teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Vatandaşımız merak etmesin, Deniz Bey sağlıklı, konuşuyor. Sol ayağında ve sol tarafta, kolunda bazı tıbbı açıdan sorun olduğu söylenmekle birlikte hekimler uyardığı zaman sol ayağını, sol elini oynatıyor. Dolayısıyla o da zamanla aşılmış olacak” diye konuştu.

Başbakan Yıldırım Aradı

Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım’ın kendisini sabah erken saatlerde arayarak, bilgi aldığını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek, “Sayın Baykal’ın ailesiyle de görüştük. Onlar da büyük bir heyecanla sonucu bekliyorlar. Sağlık açısından sorunun büyük ölçüde aşılmış olması onları da mutlu ediyor. Sayın Cumhurbaşkanı da Deniz Bey’in ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmiş, kendilerine. Ben buradan bütün vatandaşlarıma gösterdikleri ilgi, duyarlılık için yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

“Deniz Bey Bir Duayendir”

Kılıçdaroğlu, “Deniz Bey, bu ülkenin yetiştirdiği ender siyasetçilerden birisidir. Dolayısıyla onun bir an önce sağlığına kavuşması… Bir duayendir, hem Türk siyaseti için hem dünya siyaseti için, bilinen, olayları sağlıklı sorgulayan, çözümleyen bir kişi. Umarım kısa süre içinde sağlığına kavuşur” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.