Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs rusya abd chp Pandemi tbmm vakıfbank CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ATO Başkanı Gürsel Baran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem özeti

Kılıçdaroğlu, "Bir Devlet Gece Yarısı Kararnameleri İle Yönetilemez"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Sözleşmesinin feshedilmesine ilişkin; "Sevgili halkım. Bir devlet gece yarısı kararnameleri ile yönetilemez, Bir gece yarısı kararnamesi ile 42 milyon kadının hakkı, hukuku onların ellerinden alınamaz." dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sözleşmesinin feshedilmesine yönelik sosal medya hesabından görüntülü mesaj yayımladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İktidardaki zorbaya kadınlar dersini verecek. İstanbul Sözleşmesi geri gelecek!" başlığıyla Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Sevgili halkım. Bir devlet geceyarısı kararnameleri ile yönetilemez, Bir gece yarısı kararnamesi ile 42 milyon kadının hakkı hukuku onların ellerinden alınamaz. bu videomu izleyen bütün kadın kardeşlerime sesleniyorum. Haklarınıza sahep çıkınız, hukukunuza sahip çıkınız, sizin hayatınızı cehenneme döndürenlerin kimler olduğunu iyi öğreniniz. Kız çocuklarınızın hakkına, hukukuna sahip çıkınız.  Ben söz veriyorum. her zaman her yerde, her ortamda bütün kadınların hakkına hukukuna sahip çıkacam. adalet neredeyse orayı arayacam. Adaletten yana olacam, sizden yana olacam, sizin hakkınızdan hukukunuzzdan yana olacam. Sizin hakkınızı hukukunuzu her yerde her platformda sonuna kadar savunacam. Söz veriyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.