Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Kılıçdaroğlu: “Biz Gerçek Anlamda Bu Ülkeye Demokrasiyi Getireceğiz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Seçim bildirgemiz dahil olmak üzere seçime hazırız. Biz alanlardayız zaten. Her şeyimiz hazır. Karar alırlar almazlar onların bileceği iş. Biz gerçek anlamda bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.” dedi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, FOX TV’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” programının canlı yayın konuğu oldu. 

Kılıçdaroğlu, "Gideceğini görüyor beyefendi, gitmeden CHP'yi nasıl yıpratırım derdinde. Belediyelerimiz bu süreçte tarih yazıyor. Yardımlar kesilmedi, aksine arttı. Üstelik bir elin verdiğini diğer el görmedi." dedi. 

Seçim sorusuna ilişkin açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, Seçim bildirgemiz dahil olmak üzere seçime hazırız. Biz alanlardayız zaten. Her şeyimiz hazır. Karar alırlar almazlar onların bileceği iş. Biz gerçek anlamda bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.