Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

Kılıçdaroğlu: “Bunlarda Ahlak Var Mı? Vicdan Var Mı?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Günde 47 lira ile 4-5 kişilik bir aile nasıl geçinir? Bir de saraya bakın! Beş yerden ayrı ayrı maaş alanlar var. Bunlarda ahlak var mı? Vicdan var mı?" dedi. 

"Allah’ın izniyle iktidara geldiğimizde bu faizleri sileceğiz"

Partisinin Grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Esnafa yardım diye bankadan biraz borç verdiler. Onu da herkese vermediler. Şimdi de faizleriyle erteliyoruz diyorlar. Bütün esnaf kardeşlerim bu tarihi not alın. Allah’ın izniyle iktidara geldiğimizde bu faizleri sileceğiz." dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı açıklamanın satır başları şöyle; 

AKP ne yapmak istedi de CHP engel oldu? Bir kanun çıkaracaktı da biz mi engel olduk? Vatandaş sana bu oyu niye verdi? Geleceği inşa et diye verdi.

Çöp konteynırlarından yiyecek toplayan insanları 21. yüzyılın Türkiye’sine yakıştırmıyoruz. Bu garabete Aile Destekleri Sigortası ile son vereceğiz.

Sözde her öğretmene bilgisayar verilecekti. Öğrencilere verilecekti, okullara verilecekti. İnternet alt yapısı oluşturulacaktı. Geniş bant olacaktı. Hepsinin parasını verdik. Nereye gitti bu paralar?

"Dükkanlar kapandı, hiç değilse Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Gazetesine bakın. Bu gazeteyi CHP çıkarmıyor. '2020 yılında 99 bin 588 esnaf meslekten ve sicilden terkin istedi' diyor. Böyle bir insan devleti yönetemez."

"Gözleri o kadar kararmış ki, İBB yoksul semtlerde ekmek büfesi kurmak istiyor, AK Parti ve MHP karşı. Niye karşısınız kardeşim, fakir fukara ucuz ekmek alsa ne olur? İlla CHP yapmasın, belediyeler yardım yapmasın."

"Camiye, kışlaya, adliyeye siyaseti sokmayın dedim defalarca. Bunlar her tarafa siyaseti soktular. Liyakatı bitirdiler. Devleti çürütmeye başladılar."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.