Öne Çıkanlar meb cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG CHP İzmir Milletvekili Kani Beko AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Generali Sigorta

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanlığına İnce’yi Oturtursak Türkiye Bölgenin Lideri Haline Getiririz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “25’inden sonra Allah izin verir, parlamentoda çoğunluğu sağlar ve cumhurbaşkanlığına da Muharrem İnce’yi oturtursak Türkiye’yi bölgenin lideri haline getiririz” dedi.

Kılıçdaroğlu, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Burada konuşan Kılıçdaroğlu, istediklerinin huzur olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Bu memlekette aradığımız tek şey huzur. Huzurun olmasının yolu, herkesin güven içinde işini yapması. Minibüs, taksi, kamyon şoförü çalışacak, esnaf, sanayici, çiftçi çalışacak yani herkes üretecek. Arzumuz herkesin geçinmesi. Memlekette herkes rahat geçiniyorsa huzur olur.

“ERİYEN TÜRK LİRASI, YANLIŞ YERE BAKIYORUZ

Mazot fiyatları devamlı artıyor. Sebebi siz misiniz? Sebebi esnaf mı, çiftçi mi, emekli mi, kim bu mazotun fiyatının yükselmesine sebep olan? Hayır, efendim ne dış güçleri. Adam sana petrol satıyor, ‘doları şudur’ diyor. Eriyen, değeri düşen ne, Türk Lirası. Yanlış yere bakıyoruz. Türk Lirası eriyor, biz dolara dönmüş bakıyoruz, niçin, hayatın her tarafını dolar yaptılar. Köprüden geçersin dolarla, ceza keserle dolarla, garanti verirsin dolarla, kira bedeli dolarla, Türkiye’de Türk Lirası geçerli değil mi?

Eğer biz adaletten, haktan, hukuktan yana oyumuzu kullanırsak bu memleketi cennet gibi yaparız. Neyimiz eksik, namuslu siyaset. Biz bunu birlikte başarmak zorundayız ama bizi bölüyorlar. Hepimizin dikkatli, duyarlı olması lazım. Bu güzel coğrafyada, birlikte, huzur içinde yaşamak istiyoruz.

“BÖLGEYİ BARIŞ HAVZASINA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutulmaz. Vatandaşın sorunlarını çözmek için vardır siyaset. Hükümet bunu yapamıyorsa diyeceksiniz ki ‘kardeşim kusura bakma, in aşağıya, yeni bir arkadaş geldi bir de bunu deneyelim’.

25’inden sonra Allah izin verir, parlamentoda çoğunluğu sağlar ve cumhurbaşkanlığına da eski bir öğretmen olan, güzel bir öğretmen olan Muharrem İnce’yi oturtursak Türkiye gerçekten de bu bölgenin lideri haline getiririz. Buna yürekten inanıyorum.

Biz ilk bir yıl içinde Türkiye, Irak, İran ve Suriye ile Ortadoğu Barış ve İşbirliği Teşkilatı kuracağız. Bölgeyi barış havzasına dönüştüreceğiz. Bu projeyi hayata geçirdiğimiz anda, Türkiye’ye dünyanın her tarafından dolar yağacak. Ortadoğu’yu biz inşa edeceğiz; yollarını, köprülerini, hastanelerini, toplu konutlarını hepsini yapma imkanımız var.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.