Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi duman obezite Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet meme kanseri hipertansiyon

Kılıçdaroğlu: “Darbenin Huzur ve Adalet Getirdiği Görülmemiştir’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Diktaya, baskıya ve adaletsizliğe karşı demokratik ortamlarda mücadele etmeliyiz. Darbenin huzur ve adalet getirdiği görülmemiştir” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından darbe girişimine ilişkin açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, şu ifadelere yer verdi:
“Tarih, CHP’nin demokrasi için ödediği bedellerle doludur. Demokrasiye sahip çıkıp her türlü dayatmaya karşı durmak her CHP’linin görevidir.
Türkiye’de ihtiyacımız olan evrensel hukuk normlarına dayanan bir demokrasidir. Bir kişinin üstünlüğüne dayanan sahte bir demokrasi değil.
Er ve erbaşları linç etmek bilinçsiz ve canice bir davranıştır. Gariban erleri canice linç edenler de darbeciler gibi yargılanmalıdır.
Diktaya, baskıya ve adaletsizliğe karşı demokratik ortamlarda mücadele etmeliyiz. Darbenin huzur ve adalet getirdiği görülmemiştir.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.