Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'nun Hapis Cezasına Tepki: “Darbeci De Saraydır, Yasakçı Da Saraydır!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis kararına ilişkin bulunduğu Almanya'dan görüntülü açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, "Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim ki, bu ülkede artık darbeci de Saraydır, yasakçı da Saraydır! Öyle de muamele göreceklerdir." dedi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından görüntülü paylaşımda bulundu. 

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Bugün hukukun, adaletin katrine şahitlik ediyoruz, Bugün aklını ve vicdanını kiralamış insanlara şahitlik ediyoruz. 6 yaşında sistamatik tecavüze uğrayan bir çocuğumuzun faillerini gözaltına bile almayan, 2 yıl boyunca görmezden gelenler bugün Ekrem İmamoğlu'nu 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasakla yıldırmaya çalışıyorlar. 28 şubatcılar artık sarayın içindedir. Saray artık 28 şubat zihniyetinin ta kendisidir. Bu darbeci yasakcı zihniyetiniz batsın sizin. Ama unuttuğunuz bir şey var. Hiçbir Cumhuriyet Halk Partili zorbalar karşısında sinmez, geri adım atmaz. Göreceksiniz, öğrenecetksiniz bunu. Biz ant içtik ve dedik ki ülkeyi bu karanlıktan çıkaracağız. Ama bu karanlığı yenmek yetmez. bir daha geri gelmemek üzere tarihin çöp sepetine atacağız. Şu anda Almanya programımı keserek Berlin'den İstanbul'a yola çıkıyorum. Moralinizi bozmayın hak galip gelecek, Sonunda Halk galip gelecek. Milletime söz veriyorum ki bu sefil, darbeci orgenize kötülüğü yeneceğiz. yeneceğiz emin olun yeneceğiz  "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.