Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs Kuşadası Belediyesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar atatürk Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Hasta Sayısı Son 24 saatte kaç kişi hayatını kaybetti

Kılıçdaroğlu: Sizin De PKK’nın Da Ortak Noktası Bize Saldırmanız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara “IŞİD’i, FETÖ’yü bu milletin başına siz bela ettiniz. ‘PKK terör örgütü değildir’ diyen, şehitlerimiz için ‘Kelle’ diyen siz değil misiniz? Sizin de PKK’nın da ortak noktası bize saldırmanız” sözleriyle yüklendi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, iktidarı hedef almaya devam etti. Kılıçdaroğlu, “IŞİD militanlarını Türkiye’de tedavi ettirdiniz. IŞİD’e Türkiye’den katılımlara göz yumdunuz. IŞİD’i bu milletin başına siz bela ettiniz. FETÖ’yü besleyip, büyüttünüz. FETÖ’ye ne istediyse verdiniz, devleti teslim ettiniz. FETÖ’yü bu milletin başına siz bela ettiniz. Habur’da PKK'nın ayağına hakimleri siz götürdünüz. PKK şehirleri bombayla doldururken Valilere ‘operasyon yapmayın’ talimatını siz verdiniz. ‘PKK terör örgütü değildir’ diyen, şehitlerimiz için ‘Kelle’ diyen siz değil misiniz? Sizin de PKK’nın da ortak noktası bize saldırmanız” dedi.
Başbakan Binali Yıldırım’a da seslenen Kılıçdaroğlu, “Başbakan’a soruyorum, ‘Türkiye’nin bölünme riski var’ diyorsunuz. Bu ülkeyi 14 yıldır kim yönetiyor? Türkiye’yi bu noktaya kim getirdi? Geçen 14 yıl sonunda siz Türkiye’yi bölmekten söz ediyorsunuz; biz birlikten, beraberlikten ve Türkiye’yi bütünleştirmekten söz ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.