Kılıçdaroğlu: "Yarın Hep Birlikte Gideceğiz Ve Demokrasimize Sahip Çıkacağız"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin insanına güveniyorum bu ülkenin insanı bilge insandır. Yarın hep birlikte gideceğiz ve demokrasimize sahip çıkacağız. Ülkemiz için, geleceğimiz için, bayrağımız için, çocuklarımız için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Polatlı ziyaretinin ardından sürpriz yaparak Kızılay Meydanı’na geldi. Güvenpark’ta toplanan kalabalığa parti otobüsünün üzerinden seslenen Kılıçdaroğlu, “Hepinizi çok seviyorum. Hepinize güveniyorum. Bu ülkenin insanına güveniyorum bu ülkenin insanı bilge insandır. Bu topraklardan binlerce yüz binlerce bilge insan çıktı. Yarın hep birlikte gideceğiz ve demokrasimize sahip çıkacağız. Yaşlısı, genci, kadını, erkeği kim olursa olsun. Hep birlikte yola çıkmak ve demokrasiye sahip çıkmak hepimizin ortak görevidir. Hepinize şükran borçluyum. Hepiniz sağ olun. Ülkemiz için, geleceğimiz için, bayrağımız için, çocuklarımız için hep birlikte mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.
-“BİZ DE SİZE SAYGI DUYUYORUZ”-
CHP lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasını gerçekleştirdiği yolun karşısında bulunan “Evet” standı etrafındaki vatandaşlara, “’Evet’ tercihinde bulunan bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Demokrasinin gereğini yapıyorsunuz. Biz de size saygı duyuyoruz” diye seslendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.