Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Kılıçdaroğlu, Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda Madalya Kazanan Tüm Milli Sporcuları Kutladı

CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluAvrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak ile paralel bar aletinde altın madalya kazanan Ferhat Arıcan’ı ve şampiyonada başarı göstererek madalya kazanan tüm milli sporcuları kutladı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'daki paylaşımında, "Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak ile paralel bar aletinde altın madalya kazanan Ferhat Arıcan’ı ve şampiyonada başarı göstererek madalya kazanan tüm milli sporcularımızı yürekten kutluyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.